Условия за доставка
Възлагането и изпълнението на поръчките се извършва съгласно общите условия на HITFLOWERS.BG.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Вас адрес за доставка.
Ние не носим отговорност в случай, че посочите грешни или неверни данни.

Стойност на доставката

Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. Цената на доставката е в зависимост от теглото на стоката или стоките и се изчислява според тарифите на куриерските фирми. Доставката се извършва от куриер. HITFLOWERS.BG използва услугите на куриерските фирми „Еконт“.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Може да платите по един от следните начини*:

  1. Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.
  2. Плащане по банков път – поръчката се обработва и изпраща едва след като заплащането на дължимата сума за стоката или стоките от страна на купувача е постъпила по банковата сметка на продавача. При получаване на пратката купувачът дължи заплащане за куриерската услуга.

Общата сума, която следва да заплатите е цената на всички стока или стоки (кошницата) плюс Цената на доставката.
* При покупка на стойност над 200 лв. доставката е безплатна. HITFLOWERS.BG ползва услугите на куриерските фирми „Еконт“.

Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС.
Плащанията на поръчките на стоките от електронен магазин HITFLOWERS.BG се извършват съгласно посочения по-горе раздел “Плащане “.

Срок на доставка
Срокът на доставка е от два до пет работни дни, с изключение на местата, които се обслужват по график, като същият може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или при други форсмажорни обстоятелства с до седем дни. В случай на забавяне HITFLOWERS.BG ще Ви уведоми за това.